Au cunostinta parintii tineri de faptul ca bebelusii lor au nevoie de aproximativ 5000 de scutece pe toata perioada de crestere pana cand ajunge la varsta de 2 ani?

Stiu ca un singur scutec poate rezista intr-o groapa de gunoi sau un spatiu deschis si 500 de ani?

Daca copilul tau ar sti si ar intelege cat de mult deseu este produs in acesti 2 ani, ar fi de acord sa primeasca un asemenea mediu ca mostenire peste 30 de ani?

Un munte de scutece utilizate?

Nu credem asta…

Avem placerea sa va prezentam Scutecele GroVia 

Daca alegeti Scutecele GroVia veti avea ocazia sa alegeti dintr-o gama variata si moderna de scutece, ce sunt create fie din vata organica absorbanta fie din material absorbant pe baza de compost, fabricate in concordanta cu standardul european EN13432.

Aceasta implica faptul ca atunci cand absorbantele compostabile sunt separate de restul deseurilor menajere si trimise catre compostierele profesionale, se vor transforma in compost fara a afecta Planeta.

De fiecare data veti gasi combinatia perfecta

GroVita Hybrid combina intr-un produs, o inovativa carcasa de scutec impermeabila si in acelasi timp ergonomica, cu o suita de straturi absorbante super-flexibile – inclusiv panzele de unica folosinta. In cele din urma, parintii au libertatea de a folosi scutece ecologice, confortabile pentru bebelus, potrivite oricarui stil de viata. In timpul calatoriilor, ori pentru ingrijirea zilnica la domiciliu, scutecele ecologice acopera o gama larga de oferte si optiuni.

 

 • Daca utilizati scutece din bumbac, acestea necesita spalare
 • Daca utilizati scutece din materiale compostabile, va trebui doar sa le colectati si sa le trimiteti catre cea mai apropiata unitate de compostiere
 • In ambele situatii, nu veti trimite reziduuri catre spatiile de depozitare, si prin urmare veti avea un aport pentru a oferi copiilor dumneavoastra o planeta verde.

 

 

 

 

 Acest scutec modern este facut din resurse durabile si materiale compostabile* 

 • Produs din materiale biodegradabile si compostabile*
 • Nu necesita vopsire si parfumare
 • Fara plastic si clor
 • Constructie ultra subtire
 • Textile ecologice certificate 100%
 • Fara G.E.
 • Confort exceptional

*Elasticul din componenta acestui tip de scutec nu a fost testat pentru a fi biodegradabil. Va rugam indepartati agatatoarea inainte de compostare.

 

Captuseala foarte moale

Garantat 100% produs natural, netesut.

Material compostabil in concordanta cu standardul EN13432 (EN) sau ASTM D 6400 (USA).

Interiorul

Fibre durabile din celuloza din lemn continant o cantitate minima de gel SAP.

Exteriorul impermeabil

Stratul bio utilizat (fecula) este impermeabil si 100% natural; compostabil in concordanta cu standardul: EN 13432 (EU)

 

 

 

Acum, dacă ar putea să se schimbe!

Cu un aspect plat, usor de utilizat, sunt fabricate din materiale organice. Fara a sacrifica functionalitatea in detrimentul pietei, am tinut cont de toate aspectele de confort in proiectarea acestora. Capsele rezistente vor permite scutecului hibrid sa „creasca" odata cu copilul dvs. Impermeabil, in spatele copilului permite carcasei sa fie purtata de mai multe ori intre spalari succesive. Distractiv si totodata la moda, va face din copilul dumneavoastra un bebe de invidiat. Nu veti gasi un design mai bun... nicaieri.

 

Există, desigur, o altă posibilitate - Se numește BioDiaper. Acesta poate fi deasemnea compostabil.

 

 

Avantaje:

 • În orice situație - la domiciliu sau pe drum - ati ales cel mai bun scutec.
 • Pentru o perioadă de timp de doi ani, veti economisi bani.
 • Deșeurile vor fi cu siguranță reduse atunci când separati scutecele pentru copii, odata folosite.
 • Nu veti trimite scutece folosite direct la groapa de gunoi. Să fie un cadou pentru copilul dumneavoastra - o natura curata acum și peste 30 de ani ....

 

 

www.compostingqueen.com is owned and operated by Composta EOOD - Sofia,  Bulgaria